سدیم لوریل اتر سولفات

به طور کلی، تگزاپون منجر ایجاد و تولید کف میشود که همین کف سبک، به جهت حذف لایه چربی از روی پوست و مو زیاد مطلوب است. مولکول های سورفکتانت دور چربی عده می شوند و هنگامی به ترازو کافی زیاد باشند یک میسل (micelle) کروی تشکیل می دهند. سدیم لوریل سولفات یا سدیم دودسیل سولفات یک ماده ی شیمیایی پرکاربرد با خواص سورفکتانت آنیونی می باشد. اسم دیگر همین ماده سدیم دودسیل سولفات بوده و ماده ی اولیه ی آن از نارگیل و روغن هسته ی برخی از میوه ها به دست می آید. SLS ذیل فرآیندی به اسم اتوکسیلاسیون قرار می گیرد و بعد SLES ساخت می گردد. قرمزی پوست به این علت ایجاد می شود که سلولهای کراتینوسیت اهمیت دریافت پیام وجود دست اندرکاران حساسیت زا آغاز به ایجاد موادی به اسم مواد واسطه التهابی می کنند. صنایع غذایی: در صنایع غذایی نیز همین ماده در نقش یک امولسیون کننده در محصولاتی از قبیل پودر های نسکافه، پودر تخم مرغ و مارشمالو مورد استفاده قرار می گیرد. میتوان لوریل الکل را به شکل خالص مورد استعمال قرار بخشید و یا آن را اهمیت هیدرولیز کردن روغن پالم یا این که روغن نارگیل و آنگاه هیدروژناسیون آن، به دست آورد. از آنجایی که زنجیرهی هیدروکربنی آن مهم سر تیم قطبی ادغام شده، خاصیت آمفی فیلیک را به ارمغان میآورد و منجر می شود که این مولکول به تیتر یک دترجنت قابل استعمال باشد. SLS یک ماده رایج در محصولات زیبایی ، شستشو ، خمیردندان ها و حتی محصولات پاک کننده می باشد. صنعت های پزشکی: در صنعت پزشکی از همین ماده به تیتر افزودنی در مخلوط داروهایی همچون آسپرین در جهت انحلال پذیری بهتر استفاده می کنند. به دلیل داشتن خصوصیاتی که در بالا اشاره شد، از تگزاپون در ساخت مواد شوینده، مایع کفکننده، کرم و لوسیون، به خصوص در صنایع آرایشی و بهداشتی استعمال میشود. محصولات محافظت از مو: از SLS در ساخت شامپو های تمیز کننده، شامپو های ضد شوره و ژل های مو استعمال می شود. تامینکنندگان تگزاپون میتوانند نسبت به معرفی کمپانی و محصولات خود، از امکانات شیمی بازار استفاده کرده و فعالیت خود را از نحوه همین پلتفرم در فضای به دست آوردن و عمل دیجیتال، خوبتر و کلیدی هزینهای مناسبتر، توسعه دهند. درصورتیکه شما همین نوشته را تحسین می کنید، مایلید اطلاعات بیشتری در آیتم سدیم لوریل سولفات مضرات بدست آورید به وب سایت ما مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.