بهترین روش پخ تخم مرغ

 

چگونه یک تخم مرغ سرخ کنیم

در دنیا چیزهای کمی زیباتر از یک تخم مرغ سرخ شده وجود دارد. آنها تقریباً می توانند هر چیزی را ارتقا دهند ، از نان تست آووکادو گرفته تا چیزبرگر دو نفره و فراتر از آن. این نکات ساده را رعایت کنید تا در سریع ترین زمان تخم مرغ ها را مانند غذاخوری مورد علاقه خود میل کنید.

 

تابه مناسب را انتخاب کنید. یا از تخم مرغ پز استفاده کنید.

وقتی صحبت از تقریباً چیزهای دیگر می شود ، من همه چیز درباره یک ماهیتابه چدنی هستم. برای تخم مرغ ، هیچ چیز بهتر از نچسب عمل نمی کند. من اساساً یک ظرف نچسب فقط برای پختن تخم مرغ خریدم ، و ارزشش را دارد. معمولا ماهی تابه های نچسب طول عمر کمتری دارند ، بنابراین از خرید آن در ارزان تر احساس بدی نکنید – این یکی از موارد مورد علاقه من است. اگر شما هم مثل من هستید و معمولاً 1 تا 2 تخم مرغ سرخ کرده در یک زمان درست می کنید ، یک تابه 8 اینچی عالی است. اگر صبحانه را برای جمعیت معمولی می پزید ، سراغ غذای بزرگتر بروید.

 

اگر تابه ای نچسب ندارید ، می توانید از تابه چدنی یا فولادی کربنی به صورت تنگ استفاده کنید. فقط مطمئن شوید که مقدار چربی را بالا برده اید تا تکه های سوخته تخم مرغ را از ماهیتابه جدا نکنید.

 

2. چربی مناسب را انتخاب کنید.

 

کره کلاسیک ترین انتخاب برای سرخ کردن تخم مرغ است و به نظر من بهترین است. چرا؟ این فقط … بنابراین ، بنابراین ، خوب است. ولی! اگر کره مورد علاقه شما نیست ، گزینه های دیگر زیادی وجود دارد. روغن زیتون نیز یک انتخاب عالی است ، هنوز طعم خاصی به آن می بخشد و لبه های ترد و طلایی رنگی به تخم مرغ شما می بخشد. اگر همه آن را داشته باشید ، روغن گیاهی خوب عمل می کند ، اما ترجیح داده نمی شود. اگر از طرف دیگر مقداری چربی بیکن (مقدس ترین چربی) دارید ، در تجارت هستید. برای من یک دو نفره جذاب تر از بیکن و تخم مرغ بنویسید. من منتظر می مانم.

 

  3. آنها را به روش خود بپزید.

 

همه تخم مرغ های خود را متفاوت دوست دارند ، و این خوب است! من ، همراه بسیاری دیگر ، ترشح زرده هایم را ترجیح می دهم-به همین دلیل است که من معمولاً از مسیر آفتابی به سمت بالا یا بیش از حد آسان می روم. در هر دو ، سفیده ها تنظیم شده و زرده ها آبریزش دارند. تفاوت این است که تخم مرغ های خیلی راحت قبل از بیرون آوردن از تابه ورق می شوند ، در حالی که تخم مرغ های کنار آفتابی فقط از یک طرف می پزند. تخم مرغ های متوسط و بیش از حد سفت فقط به زمان پخت طولانی تری نیاز دارند تا زرده به ترتیب نیمه یا کاملاً پخته شود.

 

تخم مرغ های نرم یا سفت ، سرخ شده یا پخته ، پخته یا سرخ شده برای سرو در وعده صبحانه یا هر زمان از روز بسیار مناسب هستند ، که این امر آنها را به یک گزینه عالی برای مواد غذایی جالب تبدیل می کند وقتی همه ما در خانه بیشتر آشپزی می کنیم. آنها یکی از کم هزینه ترین و متنوع ترین منابع پروتئین حیوانی هستند ، که گاهی اوقات دوزهای آنها تا 1 دلار ارزان فروخته می شود. چند نکته خوب که هنگام پختن تخم مرغ باید در نظر داشته باشید: ظروف چدنی می توانند با سفیده تخم مرغ واکنش شیمیایی نشان دهند و تخم مرغ را به رنگ سبز بی ضرر-اما بدون اشتها آور-در آورند. در صورت امکان ، به جای آن از ظروف نچسب استفاده کنید. بهترین روش برای آزمایش طراوت یک تخم مرغ ، قرار دادن آن در ته یک کاسه آب است. تخم مرغ تازه در کنار خود قرار دارد ، در حالی که تخم مرغ های مشکوک شناور هستند. محصولات تخم مرغ در طیف گسترده ای از غذاهای پیچیده ارائه می شوند ، اما حتی یک آشپز بی تجربه نیز می تواند به راحتی دستور العمل های ساده را در اینجا فرا گیرد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *