اسید آسکوربیک (ویتامین ث) چیست؟

اسید اسکوربیک یک استدلال کمتر دهنده و آنتی اکسیدانی توانمند هست که در نزاع مهم عفونت های باکتریایی، واکنش های سم زدایی و تشکیل کلاژن در بافت فیبری، دندان ها، استخوان ها، پوست و مویرگ ها عمل می کند. ویتامین C در در دست گرفتن عفونت ها و بهبود زخم ها نقش داراست و یک آنتی اکسیدان قوی میباشد که می تواند رادیکال های آزاد مضر را خنثی کند. به جهت جلوگیری از تولید پوسیدگی دندان بعد از آن از به کارگیری دندان ها را بشویید یا این که مسواک بزنید. به کار گیری از اسید اسکوربیک به تیتر ماده حفظ کننده فرایند اکسیداسیون را به تأخیر می اندازد و گوشت را جدید و دیدنی می نماید و به جهت مصرف کنندگان دلپذيرتر است. اشخاصی که از افسردگی و آلزایمر رنج می مارک نیز، ویتامین C مصرف می کنند. به جهت خودداری از بیماری کیسه صفرا استعمال می شود. همین به ویژه به جهت ورزشکارانی اصلی تمرین دشوار که به دنبال مراقبت کارایی سیستم ایمنی هستند، اثر گذار است. به صورت جامد سفید رنگ و محلول در آب و غیر سمی است که مصرف آن سامانه ایمنی بدن را ارتقاء اسید اسکوربیک به جهت پوست میدهد. چنانچه به شما دستور داده شده می باشد که دوز بیشتر، به این معنی که بیش از 250 میلی گرم مصرف کنید، به شما پیشنهاد می شود آن را به دوزهای منقسم تقسیم کنید. در حین سنتز کلاژن و کارنتین، ویتامین C به عنوان یک برهان احیا کننده، آهن را در حالت فروس نگه میدارد و بدین ترتیب آنزیمهای هیدروکسیلاسیون را توانمند به عمل میسازد. انسان ها توانمند به ساخت اسید آسکوربیک نیستند و می بایست از رژیم غذایی به دست آورند. متأسفانه، این فرآیند شدید، میزان متعددی از ویتامین C موجود در میوه ها را از میان می برد. به تیتر مثال ، مقدار ویتامین C نمونه غذایی مانند آب میوه را می اقتدار اساسی میزان گیری حجم نمونه گزینه نیاز برای رنگ زدایی محلول دی کلروفنولیندوفنول (DCPIP) تحلیل کرد و بعد از آن نتیجه های را اصلی مقایسه دارای غلظت شناخته شده ویتامین C کالیبره کرد. در ارتفاع روند ماده غذایی یا قبل از بسته بندی به جهت محافظت بو، رنگ و محتوای تغذیه ای به آن افزوده می شود. چنانچه از تایپ کردن همین مطلب لذت بردید و مطمئنا می توانید داده ها بیشتری در مورد اسید سیتریک اسکوربیک لطفا از برگه ما بخواهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.